Om oss

Susanna – Sustainable And Natural AB, org. nr 559016-6756, (Susannabolaget) är ett ungt företag med gamla anor. Företaget startades 2015 av Susanna Norrby och Fredrik Jansson och då i mycket begränsad omfattning som en sidoverksamhet till våra vanliga heltidsarbeten.

Susannabolaget är grundat i en vilja att bidra till en mer miljö- och klimatmässigt hållbar elproduktion.

Under 2018 satte verksamheten fart. Vi utbildar lokala montörer och elektriker som vi arbetar nära tillsammans med. Vi har och vidareutvecklar fungerande team i Skärgårdskommunerna Norrtälje, Nacka, Värmdö, Österåker och Vaxholm. Vi håller också på att utveckla en region i Bergslagen.

Vi jobbar med ett fåtal leverantörer som står för hög kompetens, teknisk support, kontinuerlig utbildning och kvalitativa produkter där vi kan utveckla ett nära samarbete.

Vi ska kunna möta våra kunder i mataffären varje dag och det ska kännas bra.

Det innebär att våra kunder ska vara fullt nöjda med sina installationer under hela anläggningens livslängd. Vår filosofi är att vi ska verka som lokala aktörer. Kvalitet och lokal närvaro är våra ledord.

  • Vi är registrerade hos Elsäkerhetsverket
  • Vi är Medlemmar av svensk solenergi
  • Vi är utbildade i arbete på hög höjd
  • Vi är certifierade solcellsinstallatörer

Susanna Norrby är civilingenjör med bakgrund i anläggningsindustrin. Hon har arbetat med verksamhetsledning och projektledning med anläggningar i processindustrin med höga kravspecifikationer. Nu är det dimensionering av anläggningar och att vara med i allt från förslag till driftsättning.

Fredrik Jansson är genuin skärgårdsbo. Hans familj har Stämmarsunds Trä på Blidö, ett familjeföretag som är inne på tredje generationen. Han har stor erfarenhet och kunskap om takkonstruktioner och arbete på tak och numer en mycket duktig montörsledare för solcellsanläggningar